Golflessen op golfclub Schaerweijde - Zeist
Volg nu ook zo veel golflessen van Birdy Lessons als jij wilt op Golfclub Schaerweijde in Zeist

Volg onbeperkt golfles via Birdy Lessons op prachtige golf locaties

Over de golfbaan

Golfclub Schaerweijde in Zeist is een vereniging met C-status en heeft een zeer uitdagende, qualifying 9-holes golfbaan. Het is een informale club voor iedereen die passie heeft voor golf. De golfaccomodatie biedt een schitterende driving-range, een pitching- en puttinggreen en een oefenbunker.

Reserveer je starttijd met de gratis Birdy Golf App via App Store of Google Play.


Club / Baangegevens

 • AlgemeenGolflessen op Golfclub Schaerweijde, Zeist
 • Voorzieningengolfshop
  materiaal
  buggy
  oefenfaciliteiten
  horeca
 • Holes9 holes baan PAR 28
  (Qualifying)

Aanmelden voor onbeperkt golflessen

Aanmelden voor onbeperkt golflessen op Golfclub Schaerweijde in Zeist (en de andere deelnemende locaties) is heel eenvoudig. Vul je gegevens in via onderstaande button. Voer eventueel jouw actiecode in en betaal veilig via Ideal. Met jouw emailadres en zojuist gekozen wachtwoord kun je inloggen op birdy-club.com en in de gratis Birdy Golf app waar je onze online lesagenda kunt vinden. Hier kun je direct beginnen met het plannen van jouw golflessen.

In de Birdy Lessons lesagenda zie je direct op welke dagen en tijden je op elke locatie terecht kunt. Je mag zo veel lessen volgen als jij wilt (3 maanden, nu voor slechts €119,-). Je kunt eenvoudig tussen locatieroosters en data overzichten wisselen. Meld je aan voor Birdy Lessons en start meteen met het verbeteren van jouw golf handicap of kijk voor meer info over Birdy Lessons golflessen op onze homepage.volg 3 maanden lang onbeperkt golflessen op geweldige golf locatiesOnbeperkt golfles

Volg 3 maanden lang zo veel golflessen als je wilt. Voor slechts €119,- kun jij een maand lang werken aan je golftechniek. Je kunt bovendien een extra les vooruit inplannen en profiteert van meerdere voordelen. Meld je nu aan via onderstaande button.

Birdy Lessons - onbeperkt golflessen in kleine groepjes van golfprofessionals