Golflessen op golfcenter Seve - Rotterdam
Volg nu ook zo veel golflessen van Birdy Lessons als jij wilt op Golfcenter Seve in Rotterdam

Volg onbeperkt golfles via Birdy Lessons op prachtige golf locaties

Over de golfbaan

Golfcenter Seve, tot 2013 Golf Centrum Rotterdam (GCR) is een complex met diverse oefenfaciliteiten voor golf in Rotterdam. Het is de grootste trainingsaccommodatie van Nederland en beschikt over 80 afslagplaatsen. Op de Driving Range kan ook gebruikgemaakt worden van het Trackman systeem. In 1987 was er alleen een driving range. later zijn er ook negen par-3 holes en enkele oefenholes angelegd. Het GCR werd in 1987 door John Scholte opgezet met de bedoeling de golfsport toegankelijk te maken voor een breed publiek. In november 2007 verkocht John Scholte het golfcentrum, aan Golf Management Group (GMG). In 2012 ging het centrum failliet en werd kort daarna overgenomen door de Rotterdamse horeca-ondernemer Robin Bravenboer. Hij wijzigde de naam in Golfcenter Seve, vernoemd naar de golfer Seve Ballesteros.

Reserveer je starttijd met de gratis Birdy Golf App via App Store of Google Play.


Club / Baangegevens

 • AlgemeenGolflessen op Golfcenter Seve, Rotterdam
 • Voorzieningengolfshop
  materiaal
  buggy
  oefenfaciliteiten
  vergaderruimte
  horeca
  restaurant
 • Holes9 holes par 3

Aanmelden voor onbeperkt golflessen

Aanmelden voor onbeperkt golflessen op Golfcenter Seve in Rotterdam (en de andere deelnemende locaties) is heel eenvoudig. Vul je gegevens in via onderstaande button. Voer eventueel jouw actiecode in en betaal veilig via Ideal. Met jouw emailadres en zojuist gekozen wachtwoord kun je inloggen op birdy-club.com en in de gratis Birdy Golf app waar je onze online lesagenda kunt vinden. Hier kun je direct beginnen met het plannen van jouw golflessen.

In de Birdy Lessons lesagenda zie je direct op welke dagen en tijden je op elke locatie terecht kunt. Je mag zo veel lessen volgen als jij wilt (3 maanden, nu voor slechts €119,-). Je kunt eenvoudig tussen locatieroosters en data overzichten wisselen. Meld je aan voor Birdy Lessons en start meteen met het verbeteren van jouw golf handicap of kijk voor meer info over Birdy Lessons golflessen op onze homepage.volg 3 maanden lang onbeperkt golflessen op geweldige golf locatiesOnbeperkt golfles

Volg 3 maanden lang zo veel golflessen als je wilt. Voor slechts €119,- kun jij een maand lang werken aan je golftechniek. Je kunt bovendien een extra les vooruit inplannen en profiteert van meerdere voordelen. Meld je nu aan via onderstaande button.

Birdy Lessons - onbeperkt golflessen in kleine groepjes van golfprofessionals