Golflessen op golfbaan Ockenburgh Den Haag
Volg nu ook zo veel golflessen van Birdy Lessons als jij wilt op Golfbaan Ockenburgh in Den Haag

Volg onbeperkt golfles via Birdy Lessons op prachtige golf locaties

Over de golfbaan

De fraaie 9 holes-baan Ockenburgh ligt in Den Haag, vlakbij het mooie Noordzeestrand van Kijkduin. Het is een compacte bos/duin baan met een hoge moeilijkheidsgraad door de smalle fairways en de vele bomen. Een uitdaging voor nauwkeurig spel. Een drietal waterpartijen verhoogt nog dit aspect. De baan is door haar ondergrond en beschutte ligging in het duingebied ook na een stevige regenval goed bespeelbaar. In zachte winters maakt men meestal gewoon gebruik van de zomergreens. De huidige baan heeft twee par-4 en zeven par-3 holes, waarop EGA-handicaps kunnen worden geregistreerd.

Reserveer je starttijd met de gratis Birdy Golf App via App Store of Google Play.


Club / Baangegevens

 • AlgemeenGolflessen op Golfbaan Ockenburgh in Den Haag
 • Voorzieningengolfshop
  materiaal
  buggy
  oefenfaciliteiten
  handicart huur
  horeca
 • Holes9 holes PAR 58

Aanmelden voor onbeperkt golflessen

Aanmelden voor onbeperkt golflessen op Golfbaan Ockenburgh in Den Haag (en de andere deelnemende locaties) is heel eenvoudig. Vul je gegevens in via onderstaande button. Voer eventueel jouw actiecode in en betaal veilig via Ideal. Met jouw emailadres en zojuist gekozen wachtwoord kun je inloggen op birdy-club.com en in de gratis Birdy Golf app waar je onze online lesagenda kunt vinden. Hier kun je direct beginnen met het plannen van jouw golflessen.

In de Birdy Lessons lesagenda zie je direct op welke dagen en tijden je op elke locatie terecht kunt. Je mag zo veel lessen volgen als jij wilt (3 maanden, nu voor slechts €119,-). Je kunt eenvoudig tussen locatieroosters en data overzichten wisselen. Meld je aan voor Birdy Lessons en start meteen met het verbeteren van jouw golf handicap of kijk voor meer info over Birdy Lessons golflessen op onze homepage.volg 3 maanden lang onbeperkt golflessen op geweldige golf locatiesOnbeperkt golfles

Volg 3 maanden lang zo veel golflessen als je wilt. Voor slechts €119,- kun jij een maand lang werken aan je golftechniek. Je kunt bovendien een extra les vooruit inplannen en profiteert van meerdere voordelen. Meld je nu aan via onderstaande button.

Birdy Lessons - onbeperkt golflessen in kleine groepjes van golfprofessionals