Golflessen op golfbaan Naarderbos - Naarden
Volg nu ook Birdy Lessons in de omgeving van Naarden

Volg onbeperkt golfles via Birdy Lessons op prachtige golf locaties

Over de golfbaan

Golfbaan Naarderbos in Naarden is een bijzondere locatie met een Championship- en Par 3 Course. De hoogteverschillen, de waterpartijen en het linkse karakter maakt de Golfbaan van Naarderbos uitdagend en veelzijdig. Tevens vind je hier uitstekende mogelijkheden om sfeervol te dineren, uitgebreid te lunchen en doeltreffend te vergaderen. Gelegen aan het Gooimeer, op slechts 15 minuten van Amsterdam, biedt Naarderbos alles om sportief te genieten in een prachtige omgeving.

Reserveer je starttijd met de gratis Birdy Golf App via App Store of Google Play.


Club / Baangegevens

 • AlgemeenGolflessen op Golfbaan Naarderbos in Naarden
 • Voorzieningengolfshop
  materiaal
  buggy
  oefenfaciliteiten
  vergaderruimte
  horeca
 • Holes18 holes wedstrijdbaan:
  Rood & Blauw

  9 holes PAR 3:
  Geel

Aanmelden voor onbeperkt golflessen

Aanmelden voor onbeperkt golflessen op Golfbaan Naarderbos in Naarden (en de andere deelnemende locaties) is heel eenvoudig. Vul je gegevens in via onderstaande button. Voer eventueel jouw actiecode in en betaal veilig via Ideal. Met jouw emailadres en zojuist gekozen wachtwoord kun je inloggen op birdy-club.com en in de gratis Birdy Golf app waar je onze online lesagenda kunt vinden. Hier kun je direct beginnen met het plannen van jouw golflessen.

In de Birdy Lessons lesagenda zie je direct op welke dagen en tijden je op elke locatie terecht kunt. Je mag zo veel lessen volgen als jij wilt (3 maanden, nu voor slechts €119,-). Je kunt eenvoudig tussen locatieroosters en data overzichten wisselen. Meld je aan voor Birdy Lessons en start meteen met het verbeteren van jouw golf handicap of kijk voor meer info over Birdy Lessons golflessen op onze homepage.volg 3 maanden lang onbeperkt golflessen op geweldige golf locatiesOnbeperkt golfles

Volg 3 maanden lang zo veel golflessen als je wilt. Voor slechts €119,- kun jij een maand lang werken aan je golftechniek. Je kunt bovendien een extra les vooruit inplannen en profiteert van meerdere voordelen. Meld je nu aan via onderstaande button.

Birdy Lessons - onbeperkt golflessen in kleine groepjes van golfprofessionals