Birdy Lessons Locaties
Neem zo vaak golflessen als je wilt, 3 maand nu slechts €119. Je mag golfles volgen op elk van de aangesloten toplocaties

Volg onbeperkt golfles via Birdy Lessons op prachtige golf locaties

Via Birdy Lessons golflessen volgen op top locaties in Nederland? Locaties voor onbeperkt golfles

Birdy Lessons werkt samen met onderstaande, prachtige locaties waarop de golflessen worden gegeven. Het is immers de bedoeling dat je ook gaat spelen en waar kun je dat beter doen dan op een van de golfbanen waar je ook golfles hebt? Je kunt op alle locaties golflessen volgen. Ook bijvoorbeeld doordeweeks na je werk op Golfbaan de Hoge Dijk in Amsterdam en in het weekend vlakbij huis op Golfclub Schaerweijde in Zeist. Scroll hieronder door alle aangesloten golfles locaties van Birdy Lessons, verdeeld in regio's Noord, Midden en Zuid.

Ga voor meer informatie over Birdy Lessons naar onze homepage

Regio Noord:

Regio Midden:

Regio Zuid:

Ben je geïnteresseerd, maar staat er voor jou nog geen geschikte locatie tussen? Meld hier in welke regio of op welke locatie jij zou willen lessen. Dan sturen wij je een email zodra we van start gaan op een locatie bij jou in de buurt.

volg 3 maanden lang onbeperkt golflessen op geweldige golf locatiesOnbeperkt golfles

Volg 3 maanden lang zo veel golflessen als je wilt. Voor slechts €119.- kun jij een maand lang werken aan je golftechniek. Je kunt bovendien een extra les vooruit inplannen en profiteert van meerdere voordelen. Meld je nu aan via onderstaande button.

Birdy Lessons - onbeperkt golflessen in kleine groepjes van golfprofessionals